Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/c/0/bokskogenshem.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123 Om oss - Bokskogens Hem

Om oss

Bokskogens Hem

Om oss

Bokskogens Hem har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Boendet öppnades 1991 och står idag med en kompetent och engagerad personalgrupp som skapar de rätta förutsättningarna för våra ungdomar.

Boendet tar emot pojkar och flickor i åldrarna 13 – 18 år. På boendet finns det 6 platser. Vi arbetar med ungdomar med psykosocial problematik och/eller en social svår bakgrund.

Vi arbetar också med ungdomar som befinner sig i ett riskbruk gällande narkotika och/eller alkohol samt vissa utmanande och riskfyllda beteenden.  Bokskogen tar emot ungdomar både genom socialtjänstlagen (SoL) och Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Upptagningsområdet är hela landet.

Så här jobbar vi

Vi är en liten verksamhet men med stort fokus på att göra skillnad. I vår personalgrupp arbetar verksamhetschef tätt tillsammans med personalgruppen. Vi arbetar fokuserat och engagerat för att vara flexibla och möta våra ungdomar i den situation de befinner sig i just nu.

Vår målsättning är att genom den kunskap och erfarenhet vi har, kunna göra skillnad för varje enskild ungdom.

Vilka är vi?

Personalen vid Bokskogens Hem har lång och gedigen erfarenhet av målgruppen och utbildningsnivån är hög. Majoriteten av personalen innehar tvåårig behandlingspedagogutbildning alt socialpedagogutbildning och påbyggnadsutbildningar såsom KBT, RePulse, MI och CPU-i Återfallsprevention och Kriminalitet som livsstil.

Teamet

Jessica

Verksamhetschef

Pernilla

Nattpersonal, undersköterska

Melissa

Socialpedagog

Adis

Behandlingspedagog

Sara

Socialpedagog

Blend

Socialpedagog

Patrik

Behandlingspedagog